Humor: Kopi Luwak Vs Kopi Kucing?

Wkwkwkwk… bener-bener gak nahan pengen ketawa, Langsung saja Humor Kocak dari milist tetangga.

Slamet mertamu nang omahe Faisol disuguhi kōpi. Jarene kōpine énak tenan, soalé Faisol ngelem kōpi sing disuguhno. Slamet akhire nyruput kōpine ampir entek, soale penasaran karo rasané.

Slamet, karo merem2 ngrasakno : Iki kōpi opo thō Sol? Kōk rasané rodo kecut?

Faisol : Iku kōpi istimewa, mèh podo karo kōpi luwak sing larang iku.

Slamet : Woo ngono thō, kōpi opo jenengé?

Faisol : Kōpi kucing, aku gawé déwé iki.

Slamet : Opo’o kok jenenge kōpi kucing??

Faisol : Soale diolah lewat kucing. Kōpi luwak kan kōpine dipangan luwak ndisik sakdurunge diolah, kōpi kucing iki yo dipangan kucing ndisik sakdurungé diolah dadi kōpi bubuk.

Aku terinspirasi karo kōpi luwak, cuman bèn gampang aku gawe kucing ae.

Slamet : Lah opo kucing doyan kōpi to Sol??

Faisol : Sakjane yow ora, kōpine tak gerus rodo kasar ndisik, trus tak campur iwak asin, mari ngono tak pakakno kucing.

Slamet wetengé wis mulai rodo mules : Terus piye prosese Sol..??!

Faisol : Kopine khan metu bareng tαèk kucing, gerusan kōpiné disaring, dikumbah, terus dipépé sampek garing, trs digiling manèh sampek alus dadi kopi bubuk.

Lha iki yo kebetulan awakmu sing pertama nyubak kōpi kucing iki, ωōng yo durung onok sing tak suguhi kōpi kucing iki, aku déwé arep nyoba kok yo gak kolu..

Yo’opo Met, rasané..?

Slamet: Azzuu….:Dª>:O:'(:ª=))

Azuuuuu tenaaann…. Kowe aazzzuuuuuu……………..=D

Iki duduk Kopi Kucing jenenge Sol, tapi nek iki yo Taek Kucing jenenge….:Dª>:O:'(:ª=))

>>>

Bagikan ke teman : 😍👍

10 Comments

Leave a Reply

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Sosial Media

Terpopuler

Kategori